fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Kom gezellig langs bij Profijt Meubel in Hoorn

Profijt Meubel Hoorn; Kom gezellig langs bij Profijt Meubel in Hoorn

Het is oktober woonmaand en dat weten ze bij Profijt Meubel in Hoorn. De nieuwe collectie is volop geleverd en de winkel is volgens de laatste woontrends ingericht. Profijt Meubel heeft veel nieuwe banken in de nieuwste stoffen en kleuren. Bank Alburg is een royale, kubistische en speels vormgegeven hoekbank met een uitermate comfortabel zitcomfort, welke voorzien is van losse keerbare rugkussens. De eigentijdse belijning zorgt ervoor dat deze hoekbank in veel verschillende interieurs en bij diverse interieursmaken past. Het
model biedt ongekend veel mogelijkheden, zo kun je kiezen uit verschillende opstellingen.

Woonprogramma met stoer karakter

Samen met het metaal, geeft het woonprogramma een stoer karakter aan je interieur. Houd je van 

opbergruimte of juist van open vakken, of juist van eenvoud in dezelfde stijl of wens je net iets anders? Newhaven is een kwestie van combineren en creëren! Wij helpen je graag in je zoektocht naar de juiste inrichting. Bij Profijt Meubel vind je de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor iedere ruimte. Zo krijg je gegarandeerd de laagste prijs en is 5 jaar aanvullende garantie mogelijk voor je aankoop. Wij helpen je graag zo snel mogelijk op weg. Daarom zijn veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar. Kom gezellig langs om de nieuwe collectie te komen bekijken. Zondag 17 oktober zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl