fbpx
EP:Beerepoot; MEGA Uitverkoop

EP:Beerepoot; MEGA Uitverkoop

Het is helaas nog niet mogelijk om onze welbekende Magazijnleegverkoop te organiseren, maar onze Uitverkoop wordt daarentegen MEGA: langer, beter en super scherp. Dit weekend barst deze MEGA Uitverkoop los. Dan gelden in alle winkels van EP:Beerepoot kortingen tot maar liefst 50%! Kom langs en profiteer van dit MEGA voordeel én de MEGA service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Sla snel uw slag, want op=op!

De winkels worden opgeruimd en dat levert voor u zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Meer dan 400 televisies, 250 wasmachines, 300 koelkasten en heel veel inbouwapparatuur zijn MEGA scherp geprijsd én uit voorraad leverbaar! Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Beleef deze MEGA uitverkoop in onze mooie winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof.

EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een prachtig assortiment elektronicaproducten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een compleet productaanbod van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u ook verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken uw shopbeleving compleet. Een greep uit de aanbiedingen vindt u in de folder op www.epbeerepoot.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels. De winkels in Hoorn en Schagen zijn zondag 26 september geopend van 12.00 – 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan dan voor u klaar.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420