fbpx
Carpetright Hoorn; Voor elke woonstijl en mooie traprenovaties

Carpetright Hoorn; Voor elke woonstijl en mooie traprenovaties

Het najaar komt eraan, een mooie tijd om ons huisje weer sfeervol en gezellig te maken voor de lange dagen die gaan komen. Bij Carpetright Hoorn kunt u terecht voor een nieuwe trap, een prachtige vloer en mooie raamdecoraties.

Raamdecoraties bij Carpetright, kwaliteit en op maat. U vindt hier neutrale ringgordijnen moderne lamellen maar ook prachtige jaloezieën en raamdecoraties van hout. Maar ook vouwgordijnen, plissé gordijnen, paneelgordijnen en nog veel meer kunt u vinden bij Carpetright. Elk raam in uw huis hoort aangekleed te zijn, niet alleen voor de sfeer maar ook het daglicht en isolatie. Bent u bijvoorbeeld iemand die vaak thuis werkt dan is het belangrijk dat zonnestralen geweerd worden op uw beeldscherm. Bij Carpetright denken de medewerkers met u mee zodat u de perfecte raamdecoratie bij u thuis heeft hangen in de toekomst. U bent van harte welkom in deze veelzijdig winkel op het Hof. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 11. T. 0229-239975 www.carpetright.nl