fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Nieuwe najaarscollectie

Profijt Meubel Hoorn; Nieuwe najaarscollectie

De nieuwe najaarscollectie is binnengekomen bij Profijt Meubel in Hoorn. We hebben weer mooie banken in nieuwe stoffen en kleuren. Warme tinten voeren op dit moment de boventoon. Vele tinten groen, grijs, geel en blauwtinten. Stoere microleder stoffen en veel weefstoffen zijn nieuw in onze Profijt meubel stoffencollectie.

Bank Viloria

Hoekbank Viloria is binnengekomen in een stoere microleder stof Dakota. Een extra stoer accent is het metalen armframe waarvoor gekozen kan worden. Bank Viloria is in diverse opstellingen mogelijk waardoor je de bank naar wens zelf kunt samenstellen. Ook het meubelprogramma Glenvar is nieuw in de winkel. Dit is een melamine programma in de kleur old teak. Programma Glenvar is een veelzijdig programma wat past in ieders huiskamer. Ook nieuw is het woonprogramma Farmton. Het heeft een stoer uiterlijk door een combi van metaal in de kleur 2-tone donkergrijs met een antieke finish. Ook veel leuke fauteuils zijn toegevoegd in de winkel welke toepasbaar zijn in ieders interieur. De avonden worden weer korter en dan heeft Profijt meubel een uitgebreide collectie verlichting om het binnen weer gezellig te maken. Accessoires en sierkussens van Profijt meubel maken je interieur compleet. Profijt Meubel Hoorn heeft veel uit voorraad leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Kom gezellig langs om de nieuwe collectie te komen bekijken. Zondag 12 september zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl