fbpx
EP:Beerepoot Hoorn; Uw oude apparaten zijn geld waard!

EP:Beerepoot Hoorn; Uw oude apparaten zijn geld waard!

Bij binnenkomst waant u zich voor heel even terug in de tijd; gigantische beeldbuizen, stereotorens, platenspelers en grote speakers staan opgesteld naast oude stofzuigers, wasmachines, drogers en koelkasten. Ze zijn allen ingeruild voor nieuwe, energiezuinige modellen en zijn uiteraard voorzien van de nieuwste technieken.

Tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot zijn uw oude apparaten geld waard. Ruil ze in en ontvang hoge kortingen bij aanschaf van nieuwe apparaten. Daarnaast bespaart u elke maand weer op uw energierekening, dit aangezien elektronische apparaten de laatste jaren steeds energiezuiniger zijn geworden. En dankzij de nieuwste technieken ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak.

Besparen doet u trouwens al heel snel. Wist u bijvoorbeeld dat u minimaal € 100,- per jaar bespaart als u uw oude condens droger vervangt voor een moderne warmtepompdroger?! Ook op een koelvriescombinatie kunt u goed besparen, een model van acht jaar oud gebruikt namelijk jaarlijks ruim twee keer zoveel energie als een nieuw model. En een gemiddelde LED-televisie van nu levert 50% energiebesparing op ten opzichte van een LCD-televisie van 5 jaar oud. Naast besparing ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak. Koelkasten met een No Frost functie hoeft u nooit meer te ontdooien, wasmachines kunnen zichzelf doseren, muziek streamt u gemakkelijk draadloos uit de cloud en uw favoriete series en programma’s kijkt u wanneer u wilt in 4K of zelfs 8K resolutie!

Wilt u voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op uw energierekening? Kom dan langs tijdens de Inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl