fbpx
Thuisin Hoorn; Ruime keuze van vloeren

Thuisin Hoorn; Ruime keuze van vloeren

Een nieuwe vloer, welke soorten zijn er, wat is een goede kwaliteit? Wat past bij ons interieur? Ga ik voor functioneel of juist voor de sfeer? Bij Thuisin is een ruime keuze aanwezig. De adviseurs van Thuisin helpen u heel graag met het zoeken naar de juiste vloer voor u!

De keuze is heel groot aan vloeren, qua materialen. Zoals PVC, hout, laminaat, marmoleum. Elk materiaal – vloer heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Kiest u bijvoorbeeld voor PVC dan combineert dit met de uitstraling van parket of laminaat vloeren. Wilt u voor sterk en duurzaam gaan dan is marmoleum een mooi uitgangspunt. Als u de keuze heeft gemaakt van uw vloer dan kunt u dit afmaken met de juiste plinten. Wilt u of heeft u vloerverwarming dan is niet elk soort vloer geschikt. Wilt u met het oog op de toekomst voor duurzaamheid kiezen, dan is een PVC vloer zeer geschikt. In Nederland is PVC streng gekeurd dus goed voor het milieu en de mens. Laat u goed adviseren en dat kan bij Thuisin. U bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur. Dr.C.J.K. van Aalstweg 8E. T. 0229-247459. www.thuisin.nl