fbpx
Fit for Free Hoorn; Op jouw manier sporten

Fit for Free Hoorn; Op jouw manier sporten

Sportschool Fit for free is het fitnesscentrum in Hoorn waar je op jouw eigen manier en tempo kan sporten. Wil je eerst ontdekken of fitness geschikt voor jou is, dan is het mogelijk om eerst te komen proefsporten bij Fit for Free. Hiervoor is de dagpas die u kunt aanvragen en waarmee u gebruik kunt maken van alle faciliteiten en waarmee u groepslessen kunt volgen.

Bij Fit for Free voelt elke sporter zich thuis, zowel een sporter met een doel voor ogen of een startende sporter. U kunt een abonnement afsluiten geheel naar uw eigen  persoonlijke sport ritme. Fit for Free is voorzien van kwalitatieve kracht en cardioapparatuur, functional training areas en zalen voor groepslessen. Er een mogelijk voor een 1 jarig abonnement, 2 jarig abonnement of een 4- weken abonnement. Wilt u persoonlijke coaching, ook dit is mogelijk bij Fit for Free! Kom langs en vraag naar de mogelijkheden! U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6B. www.fitforfree.nl