fbpx
Jysk Hoorn; Alles voor uw slaapkamer

Jysk Hoorn; Alles voor uw slaapkamer

Een goed bed, luxe boxspring of matras is erg belangrijk voor ons lichaam. We slapen gemiddeld 8 uur per nacht, en hoe we slapen is bepalend voor hoe we ons voelen voor de rest van de dag. Bij Jysk is een breed assortiment te koop om uw slaapwensen compleet te maken. Jysk heeft een uitgebreide keuze in bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en beddengoed. Voor iedere persoonlijke smaak is er iets te vinden om uw slaapwensen en inrichting van uw slaapkamer compleet te maken. Bent u op zoek naar een goed matras, bij Jysk is de serie matrassen te koop van Dreamzone en deze matrassen zijn leverbaar in de uitvoeringen Basic, Plus of Gold. Met Basic koopt u een goed matras voor een goede prijs. Met Plus krijgt u extra comfort en kwaliteit. En Gold is de beste kwaliteit die er te koop is. Kom langs en laat u informeren bij Jysk.

U kunt gratis parkeren voor de deur. Dr.C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439 www.jysk.nl