fbpx
Swiss Sense Hoorn; Goed advies en juiste aankoop

Swiss Sense Hoorn; Goed advies en juiste aankoop

Voor een goed advies en een juiste aankoop van een nieuw bed, stap binnen bij Swiss Sense in Hoorn. U vindt hier een zeer ruime keuze aan matrassen, toppers, bedbodems, elektrische en vlakke boxsprings. Of luxere boxsprings met comfortabele pocketvering matrassen en een luxueus natuurlatex topmatras. Deze bieden de perfecte ondersteuning en optimale ventilatie.

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor ons lichaam, dit zorgt ervoor dat we fit en uitgerust aan een nieuwe dag kunnen gaan beginnen. Laat u adviseren bij Swiss Sense door de verkoopadviseurs zoek uit welk matras het beste bij uw lichaam past.  Ook voor het aankleden van uw slaapkamer zoals dekbedovertrekken, nachtkastjes, garderobekasten, hockers, bedspreien en nog veel meer, is hier een ruime keus aanwezig bij Swiss Sense. Of heerlijke geuren van Forest Breeze, bloemig en houtachtig, om uw slaapkamer heerlijk fris te laten ruiken. U bent van harte welkom,  u kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D. T. 0229-210973 www.swisssense.nl