fbpx
Fit for Free Hoorn; Verrassend veel mogelijkheden

Fit for Free Hoorn; Verrassend veel mogelijkheden

Sinds 2013 is Fit for Free een goed geprezen sportschool  op het Hof van Hoorn. Een abonnement afsluiten hier houdt in dat u alleen betaald voor waar u gebruik van maakt. Een abonnement die bij u past. Als u lid bent van deze sportschool bent u met uw pas bij elke club in Nederland van Fit for Free welkom.

Om een voorbeeld te noemen van een programma waar u bij Fit for Free gebruik van kunt maken, “Fit Start”. Met behulp van een introductieprogramma krijgt u een vliegende start en bouwt u binnen no-time een sportroutine op. Dit programma is geheel vrijblijvend en gratis. Kom langs bij Fit for Free en bespreek uw doelen, maak bekend wat u wilt bereiken dan is de kans van het behalen van uw doelen ook vele malen groter. Na het sporten heeft u hier de gelegenheid om even bij te komen en te kletsen met andere sporters in de Social Corner. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6B. www.fitforfree.nl