fbpx
JYSK Hoorn; Lekker buiten genieten

JYSK Hoorn; Lekker buiten genieten

Het is zomer en we genieten van het buitenleven. Zowel in de tuin als op ons balkon. Om te kunnen relaxen is het belangrijk om een tuinset te hebben die comfortabel zit. Een loungeset is hiervoor de perfecte oplossing. Deze zitten heerlijk en staan ook nog eens stijlvol.

Combinatie

Een loungeset combineren (als er ruimte is) met ligstoelen maakt het helemaal perfect. Wilt u hoger zitten, een hoge tafel met mooie tuinstoelen, bij JYSK zijn er vele mogelijkheden. Heerlijk genieten van de lange zomeravonden, uw tuinstoelen, banken mooie aangekleed met mooie zachte kussens en eventueel mooie plaids. Bij JYSK kunt u slagen voor luxe tuinartikelen van hout, hardhout, rotan, tot voordelige, onderhoudsvrije en weerbestendige kunststof, artwood sets. Om de sfeer in uw tuin of balkon af te maken zie ook de verschillende soorten verlichtingen in de winkel van JYSK, solar lampen, buitenlantaarns en nog veel meer. U bent van harte welkom. Parkeren kunt u voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439 www.jysk.nl