fbpx
Kwantum Hoorn; Voor iedere woonstijl

Kwantum Hoorn; Voor iedere woonstijl

Bij Kwantum vindt u de leukste en mooiste items voor iedere woonstijl. Wilt u inspiratie op doen voor de nieuwste woontrends dan bent u hier aan het juiste adres. Zowel voor buiten uw huis, balkon of tuin, maar ook voor binnen in uw huis.

U weet wat uw wilt en zoekt, bij Kwantum is er  een ruim assortiment van bijvoorbeeld raambekleding te vinden, voor elk soort interieur en het wordt op maat gemaakt voor u, zodat het alleen nog  maar opgehangen hoeft te worden.  Nieuwe vloer nodig, vloerbedekking, pvc, vinylvloeren, tapijttegels, er is een ruim assortiment aanwezig in de winkel. Voor de creatieveling zijn er leuke DIY’s (do it yourself)  te koop waar u zelf mee aan de slag kunt gaan, uw eigen creatie maken.  Ontdek het eigentijdse assortiment bij Kwantum in Hoorn  voor de laagste prijs, perfect voor uw huis in uw stijl. U bent van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12A. www.kwantum.nl