fbpx
Keukensale.com; De keukenspeciaalzaak met laagste prijsgarantie

Keukensale.com; De keukenspeciaalzaak met laagste prijsgarantie

Bent u op zoek naar een grote of kleine keuken, bij Keukensale.com staan de meest uiteenlopende keukens voor u opgesteld. In de landelijke stijl maar ook zeker in de moderne stijl, of bent u op zoek naar een echte design keuken? Kom een kijkje nemen bij Keukensale.com en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Keukensale.com biedt complete keukens aan in de meest uiteenlopende keukenstijlen. Samen met de keukenadviseurs worden al uw wensen op een rijtje gezet. Welk apparatuur wilt u in uw keuken?  Welke kleur heeft uw voorkeur? Wilt u alleen bepaalde merken in uw keuken qua apparatuur?  Welk materiaal vindt u mooi? Er is zoveel keuze en heel veel mogelijk! U kunt ook een 3D tekening laten maken. Wilt u meer informatie kom dan langs in de winkel, u kunt gratis parkeren voor de deur. De adviseurs van Keukensale.com heten u meer dan welkom! Dr.C.J.K. van Aalstweg 6A. T. 0229-769125 hoorn@keukensale.comwww.keukensale.com