fbpx
Gamma Hoorn; Alles voor in en om het huis

Gamma Hoorn; Alles voor in en om het huis

Bij Gamma Hoorn vindt u de meest uiteenlopende artikelen voor in en om het huis. Wilt u gaan verbouwen dan vindt u hier bij Gamma de juiste artikelen. Dat kan zijn verf, behang, sanitair, gereedschap, ijzerwaren en nog veel en veel meer. Gaat u zelf klussen dan kunt u bij Gamma gereedschap huren.

Om uw verbouwingsafval op te ruimen kunt u ook bij de Gamma een aanhanger huren of een afvalcontainer. Wilt u een speciale kleur verf dan kunt u dit bij de Gamma laten mengen in alle mogelijke kleuren. Bent u aan het verbouwen en heeft u bijvoorbeeld gipsplaten nodig, deze zijn op voorraad bij de Gamma, maar ook cement, betonmortel, alles eigenlijk om uw verbouwing compleet af te ronden.  Nog een paar maanden en dan begint het voorjaar weer, heerlijk de tuin opknappen of verfrissen. Bij de Gamma vindt u een ruim assortiment voor uw tuin. Bijvoorbeeld hardhouten en geïmpregneerde tuinschermen, hekjes, palen en in het voorjaar en in de zomer is er een trendy assortiment bij de Gamma aanwezig van tuinmeubels en andere artikelen voor in de tuin, of prachtige barbecues. Wilt u uw verlichting gaan aanpassen of vernieuwen. Bij de Gamma vindt u moderne verlichting, zowel voor binnen als buitengebruik, kabels, draden en veel schakelmateriaal zoals dimmers voor verschillende toepassingen. De medewerkers adviseren u graag! Elke zondag geopend en gratis parkeren.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6, Hoorn. T. 0229-218135. www.gamma.nl