fbpx
Thuisin Hoorn; De inspirerende woonwinkel

Thuisin Hoorn; De inspirerende woonwinkel

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of krijgt u binnenkort de sleutel van uw nieuwe huis? Bij Thuisin Hoorn is alles te vinden voor iedere woninginrichting. Hier in deze fijne winkel kunt u heerlijk rondlopen en zeker slagen voor een juist interieur.

Thuisin is een interieurwinkel voor iedereen! Mooie (pvc) vloeren, raamdecoraties, behang of de nieuwste trendy kleuren verf. De gerenommeerde merken verf zoals Luxaflex®, Moduleo en Akzo Nobel zijn hier te koop. Thuisin heeft al ruim 10 jaar ervaring in interieurs vernieuwen – verfrissen en styling op woongebied. Heeft u zelf leuke ideeën maar u weet niet hoe of wat, bij Thuisin helpen ze u heel graag om uw te adviseren en te helpen waar het kan. De adviseurs bij Thuisin staan graag voor u klaar om u te helpen uw droomwensen te verwezenlijken. Tevens is er ook de mogelijkheid om in te laten meten bij u thuis door Thuisin en montage is ook mogelijk. Informeer hierover in de winkel, u bent van harte welkom. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8e. T. 0229-247459. www.thuisin.nl