fbpx
Superkeukens Hoorn; Een variatie aan persoonlijke keukens.

Superkeukens Hoorn; Een variatie aan persoonlijke keukens.

De keuze voor een nieuwe keuken is heel breed. Er is heel veel mogelijk waardoor het lastig kan worden om de juiste keuze te maken. Een persoonlijke keuze, die u hier in de winkel kunt bespreken bij Superkeukens. Bij Superkeukens in Hoorn staan de keuken adviseurs graag voor u klaar om de juiste keuze te maken voor u.

Bijvoorbeeld een werkblad uitkiezen voor uw nieuwe keuken kan al lastig zijn. Bij Superkeukens zijn er kleurstalen aanwezig van de werkbladen, deze kunt u bestellen en meenemen en bekijken in uw eigen keuken hoe het staat. U kunt maximaal 3 verschillende kleurstalen bestellen en krijgt ze gratis toegestuurd. Ook de keuze in een nieuwe keuken is breed, van modern, landelijk tot design keukens. In de mooie showroom van Superkeukens zijn veel mooie kwaliteits modellen geëtaleerd voor u. U bent van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Superkeukens, Dr.C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285194 www.superkeukens.nl