fbpx
Mega Hoorn; Mega keuzes in badkamers, tegels en veel meer

Mega Hoorn; Mega keuzes in badkamers, tegels en veel meer

Mega Hoorn, 1500 m2 aan badkamers, toiletten, wand en vloertegels en sanitair. Alles is stijlvol en overzichtelijk voor u gepresenteerd. De basis, de vloer en tegels  in een badkamer, de look waar je mee begint. Hiervan uit maak je je badkamer af met de juiste materialen. Als u kiest voor een lichte vloer in uw badkamer dan geeft dit ruimte. Een donkere vloer zorgt voor warmte.  

Wilt u een goed en eerlijk advies dan bent u bij Mega Hoorn aan het juiste adres. U kunt hier kiezen uit een stoere badkamer, deze is dan mooi met een betontegel. Maar kiest u voor een luxere uitstraling dan  is het advies marmer of natuursteen. Mega Tegel denkt graag met u mee, ook hoe en wat het beste is om de tegels te onderhouden/ schoon te maken. Duurzaam, slijtvast en sterk, dat zou de tegel moeten zijn die u aanschaft, omdat u er dan jarenlang plezier van heeft! U bent van harte welkom in de showroom van Mega Hoorn en de adviseurs staan graag voor u klaar u te helpen. Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16. T. 0229-239526 www.metmega.nl