fbpx
Leen Bakker Hoorn; Sale, overzicht en kwaliteit

Leen Bakker Hoorn; Sale, overzicht en kwaliteit

Kwaliteit voor een vaste lage prijs, daar staat Leen Bakker om bekend. Een breed assortiment van veel artikelen vindt u hier. Er is voor elke smaak en elke portemonnee wel een leuk artikel te koop. Fijne prijzen en kwaliteitsartikelen, dat is Leen Bakker.

Bij Leen Bakker zijn de laatste trends en de leukste woon ideeën te zien en te koop. Het assortiment staat voor u overzichtelijk gesorteerd in de winkel, tafels bij tafels en vloerkleden bij vloerkleden. Ook voor uw tuin of balkon is er bij Leen Bakker een ruime keuze te vinden! Van gekleurde tafels tot gekleurde kussens, complete tuinsets, balkonsets, royale loungebanken, noem het maar op en het is te koop bij Leen Bakker. Tot en met 1 augustus aanstaande kunt u hier shoppen met hoge kortingen. Supersale! Hoge kortingen op meer dan 1500 artikelen. Kom langs en pak deze kans bij Leen Bakker op het Hof van Hoorn. Shoppen met hoge kortingen is nog veel leuker! U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-266077 www.leenbakker.nl