fbpx
RightWash, voor een super schone auto

RightWash, voor een super schone auto

Uw auto laten wassen bij een professionele autowasstraat? RightWash is er één! Deze luxe wasstraat is voorzien van alle gemakken om te zorgen dat u met een stralende en frisse auto weer naar huis gaat of op vakantie.  Na uw wasbeurt in de wasstraat kunt u gratis uw auto stofzuigen in een overdekte hal.

Voordat u de wasstraat in gaat krijgt uw auto een spoelbeurt met hand, waardoor moeilijk bereikbare vuile plekken schoongemaakt worden. Dan gaat u met uw auto naar de transportband en de wasstraat doet het vuile werk, schoonmaken. Uw auto passeert een grot aantal bogen en modules voor de juiste verzorging van uw auto. Er is onder andere een wielspoeling, extra borstels om goed te reinigen, een polijstboog, massagemodule, spoeling met regen effect, textieldroger en nog veel meer. Uw auto wordt gewassen met Osmosewater, dit is water met niks. Alle mineralen zoals kalk, ijzer, magnesium en zout zijn hier uitgefilterd. Als uw auto lekker gewassen is dan kunt u  de binnenkant gratis stofzuigen in de stofzuiger hal.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6C. T. 0229-291691 www.rightwash.nl