fbpx
Beter Bed Hoorn; Persoonlijk Advies voor de juiste keuze

Beter Bed Hoorn; Persoonlijk Advies voor de juiste keuze

Wilt u een boxspring, of liever een ledikant? Een elektrisch verstelbaar bed, of juist een vlakke bodem? Een nieuw bed uitkiezen vraagt best wel wat aandacht en tijd. Juist dat is belangrijk om te zorgen dat u het juiste bed aanschaft.

Heeft u zich wel eens afgevraagd, “wat doet traagschuim, koudschuim of pocketvering””  nou met mijn lichaam tijdens het slapen? Maak voor u zelf duidelijk welke wensen u heeft om lekker te kunnen slapen. Heeft u nek of rugklachten, wat is uw slaapritme? Informeer bij vrienden of familie naar ervaringen met bepaalde soorten matrassen. Als u dit allemaal op een rijtje heeft voor uzelf, kom dan langs bij Beter Bed, de slaap adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag mee naar het  zoeken van het juiste bed voor u.  Kom langs bij  Beter Bed er is een ruim assortiment aanwezig en een goed advies. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A. T. 0229-271884 www.