fbpx
Swiss Sense Hoorn; alles voor uw slaapkamer

Swiss Sense Hoorn; alles voor uw slaapkamer

Bent u op zoek naar een boxspring, matras of leuke accessoires voor in uw slaapkamer? Bij Swiss Sense ben u aan het juiste adres. Hier presenteren ze een ruime collectie van vele soorten boxsprings. Bijvoorbeeld de elektrische of vlakke. Er is een ruim assortiment kwaliteit in huis bij Swiss Sense van onder andere matrassen, topmatrassen en prachtig beddengoed.

Bij Swiss Sense is voor ieder wat wils en u kunt hier ook proef liggen om uw perfecte slaapcomfort te vinden. Inspiratie is hier voldoende aanwezig in de winkel. Heeft u advies nodig dan staan de slaap adviseurs voor u klaar. Bij Swiss Sense is een heerlijke geuren collectie te verkrijgen speciaal voor in de slaapkamer. Geurstokjes, geurkaarsen, interieursprays en olien voor de olie diffuser. Van bloemig tot houtachtig of zacht en fris met witte lelies.  Stap in de wereld van Swiss Sense, een wereld vol ultiem slaapgenot en laat u inspireren door het ruime aanbod in deze ruime en fijne winkel.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10D. T. 0229-210973. www.swisssense.nl