fbpx
Profijtmeubel Hoorn; Opruiming

Profijtmeubel Hoorn; Opruiming

De opruiming is begonnen bij Profijt Meubel in Hoorn. Diverse meubelen, banken in diverse opstellingen, fauteuils, eetstoelen en eettafels zijn nu in de aanbieding. Nu kun je profiteren van veel voordeel tot wel 50% korting.

Ook karpetten, lampen en accessoires zijn nu in de aanbieding. Het voordeel is ook dat je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Het kan direct worden meegenomen of dat je het laat staan en het later in ons nieuwe logistiek centrum op bedrijventerrein Zevenhuis komt ophalen. Dan staat het ingepakt voor je klaar en de mensen van het magazijn zorgen ervoor dat het netjes wordt meegegeven. Bij het logistiek centrum kun je gebruik maken van de gratis aanhangwagen of tegen een kleine vergoeding gebruik kunt maken van de huur bus. Profijt Meubel Hoorn heeft ook veel meubelen uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft Profijt Meubel een ruim aanbod in banken welke je zelf kunt samenstellen. Met de Profijt meubel stoffencollectie is er veel keuze uit stoffen en kleuren. Zo zijn er veel keuzes mogelijk. Profijt meubel heeft ook een uitgebreide collectie relaxfauteuils welke in diverse maten en mogelijkheden leverbaar zijn.

Profiteer nu van veel voordeel en kom langs in de winkel. Zondag 25 juli zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur. Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om een goede keuze te maken. Dr.C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285190. www.profijtmeubel.nl