fbpx
Jysk Hoorn; Laatste tuinmeubeldag 20 tot 50% korting

Jysk Hoorn; Laatste tuinmeubeldag 20 tot 50% korting

De succesvolle Tuinmeubeldagen met hoge kortingen bij Jysk in Hoorn zijn tot en met 18 juli. Wilt u een nieuwe tuinset kopen dan is dit uw kans op voor een mooie prijs te slagen. 20 tot 50% korting op alle tuinmeubelen.

Hoge kortingen
Tijdens de Tuinmeubeldagen shopt u tegen hele lage prijzen. Mooie tuinsets, tuintafels, stoelen, loungesets en tuinbanken, ruime keuze in trendy artikelen. Ontspannen in uw tuin of op uw balkon was nog nooit zo voordelig! Bij Jysk zijn ook mooie accessoires voor u tuin of balkon te koop. Dit alles om uw tuinset compleet te maken met mooie kussens of fijne verlichting. Op de website van Jysk is een outlet pagina waar u artikelen kunt kopen die uit het assortiment gaan, deze artikelen zijn daarom heel scherp afgeprijsd. Zeer zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! U bent van harte welkom bij Jysk. Gratis parkeren voor de deur. Dr. C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439. www.jysk.nl