fbpx
EP:Beerepoot; Hoe heter, hoe beter

EP:Beerepoot; Hoe heter, hoe beter

De zomer wil nog niet echt op gang komen, maar als we de meteorologen mogen geloven, gaat hier snel verandering in komen. Het wordt alleen nog maar heter en heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn van start. Profiteer van overdreven hete aanbiedingen op onze heetste modellen met de welbekende verfrissende service!

Lekker binnenkomen

Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie.  Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft u meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat u nu ook nog eens profiteert van overdreven hete aanbiedingen én verfrissende service! Wasmachines, drogers, televisies, stofzuigers en audio zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, keukenmachines en -accessoires. Houdt u meer van kou? Ook koelkasten, vriezers, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen. Zo kunt u cool de zomer door. Kijk voor de geselecteerde producten in onze folder op www.epbeerepoot.nl.

Nieuwe workshopdata
Ook in de vakantieperiode gaan de handjes uit de mouwen tijdens onze overheerlijke BBQ-workshops. Ga aan de slag met onze Kamado BBQ’s en leer alle basistechnieken onder toeziend oog van onze grillmaster. Kosten bedragen € 20,- p.p. Bekijk de nieuwste data op www.epbeerepoot.nl.

We heten u graag van harte welkom in één van onze zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.epbeerepoot.nl