fbpx
Kwantum Hoorn; Voor iedere woonstijl

Kwantum Hoorn; Voor iedere woonstijl

Zomer, genieten, lekker op het balkon of in uw tuin met mooie spullen. Bij Kwantum  is er voor iedere woonstijl de mooiste items te koop. Wooninspiratie, woontrends stijlen en tips voor in uw huis of voor  buiten zijn hier ruimschoots aanwezig. Bij Kwantum slaagt u zeker om van uw huis een thuis te maken.

Bent u op zoek naar de juiste raambekleding? Bij Kwantum vindt u raambekleding voor elk interieur. Van rolgordijnen tot en met vouwgordijnen maar ook plissëgordijnen, vitrages en nog veel meer. Er is hier voor elke smaak wat te vinden en ook voor alle soorten ramen, groot, klein, kiepraam of openslaande deuren is er keuze genoeg. Wilt u  raamdecoratie op maat, u kunt ze op maat laten maken zodat u ze alleen nog maar hoeft op te hangen. Ook online kunt u bij Kwantum uw raamdecoratie berekenen en bestellen via de handige confiqurator.  Profiteer van de kortingen die op dit moment geven worden op raamdecoratie, vloeren, kussens en bijzettafels. Deze kortingen gelden tot 18 juli aanstaande.

U bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12A. www.kwantum.nl