fbpx
Gamma Hoorn; voor elke klus

Gamma Hoorn; voor elke klus

Bent u van plan om uw huis op te knappen, of uw tuin te voorzien van nieuwe materialen? Gamma helpt met adviezen, tips, ideeën en inspiratie. In deze bouwmarkt is een enorm assortiment aanwezig met doe het zelf materialen, gereedschap of decoratieve elementen voor zowel binnen als buiten gebruik.

Huren

Bij Gamma kunt u veel apparaten huren om uw verbouwing of opknapbeurt in of om uw huis makkelijker te maken. Bij elk apparaat wat u hier huurt hangt een duidelijke handleiding zodat u dit op uw gemakt kunt lezen voordat u met uw klus gaat starten. En mocht u toch nog vragen hebben dan staat het personeel van Gamma graag voor u klaar. Het is aan te raden om eerst even te bellen naar de bouwmarkt om te checken of het apparaat wat u wilt huren beschikbaar is, zo voorkomt u dat u voor niks naar de Gamma komt.

De mooiste kleur verf

Wilt u uw huis binnen of buiten voorzien van een nieuwe verf, bij Gamma kunt u verschillende kleuren laten mengen. Elke kleur geeft een ander effect aan de ruimte die uw wilt schilderen en de kleuren zijn altijd heel persoonlijk van smaak. Check de online confiqurator op de website van Gamma, deze stelt uw eigen gewenste kleur samen. Dit zorgt ervoor dat uw ruimte wat u wilt gaan schilderen helemaal naar uw smaak is ingekleurd!Dr.C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135. www.gamma.nl