fbpx
Carpetright Hoorn; Ook voor de juiste traprenovaties

Carpetright Hoorn; Ook voor de juiste traprenovaties

Bij Carpetright in Hoorn kunt u alles vinden voor uw traprenovatie. Een nieuwe trap voor elke woonstijl en de traprenovatie kan binnen één dag gerealiseerd worden. Een trap is toch een soort van visitekaartje van uw huis dus waarom maken we er geen blikvanger van.

Een trap die perfect bij uw woonstijl past dat is mogelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden om een traprenovatie te doen. Tijdens een verhuizing of verbouwing wordt een trap vaak een beetje vergeten en dat is niet nodig. U kunt uw trap aankleden met stijlvolle designs. Er zijn overzetredes te koop bij Carpetright in mooie beton of houtdessins. Of u kiest voor trapbekleding zoals tapijt tot ijzeren maantjes. Ook wordt er bij Carpetright meegedacht met de finishing touch van uw traprenovatie. Dat kan zijn in de vorm van stootborden en trapwangen. Of uw trap een chique upgrade geven met ledverlichting met warm of koud licht. Kom langs bij Carpetright, de adviseurs helpen u graag verder en denken met u mee. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11. T. 0229-239975. www.carpetright.nl