fbpx
Bot Meubelen; Zomeropruiming

Bot Meubelen; Zomeropruiming

Bij Bot Meubelen kunt u showroommodellen kopen met hoge kortingen. Wilt u ook onze jongens naar de winst juichen op een nieuwe bank of fauteuil?

Om u wat voorbeelden te geven van de opruimingsmodellen; relaxfauteuils van het merk De Toekomst Twice, KFF Arva Lounge of de Stressless Tokyo Low Back. Of de prachtige bankstellen van het merk Gelderland 6511 of de JORI Longueville Landscapebank. En natuurlijk nog veel meer. Met onze opruimingsmodellen van diverse topmerken, kunt u de volgende wedstrijden heerlijk relaxed zitten. Of dat nou voor de tv is met wat versnaperingen op de salontafel, zittend op de bank of relaxfauteuil, of aan de eettafel, er is keuze genoeg. Onze opruimingsmodellen zijn direct uit onze showroom leverbaar en worden gratis bij u thuis bezorgt in de omgeving van Hoorn. U kunt een selectie van onze showroommodellen bekijken op de website of de gehele collectie in de winkel. Denk er wel om, op = op. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8B. T. 0229-266639 www.bot.nl