fbpx
EP: Beerepoot; Kampioen in service

EP: Beerepoot; Kampioen in service

Kampioen in service, dat word je niet zomaar. Al ruim 50 jaar geven we dagelijks meer dan 100% om onze klanten maximale aandacht te geven. Ervaar het zelf en kom langs. Ons team staat voor u klaar voor de beste service en een uitstekend advies.

Service
Service is niet altijd meer vanzelfsprekend, maar is wel hetgeen waar wij ons juist in onderscheiden; een eerlijk aankoopadvies van de vertrouwde gezichten op de werkvloer. Maar ook een servicecentrum waar u terecht kunt met uw vragen en mocht er onverhoopt een storing optreden in uw aankoop, dan staan onze eigen ervaren monteurs binnen no-time op uw stoep. Heeft u een mooie aankoop gedaan, dan staan onze bezorgers voor u klaar om deze, indien gewenst, thuis te bezorgen en te installeren. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten!

Superscherpe EK aanbiedingen
Naast onze superscherpe EK-aanbiedingen maakt u ook kans op prachtige prijzen. Want bij elke aankoop vanaf € 200,- ontvangt u een kraslot. Check de unieke code op www.epbeerepoot.nl en wellicht bent u de winnaar van een koelkast, wasmachine, officiële EK: Replicabal of van een onlinekortingscode. En het mooie? U heeft altijd prijs! Daarnaast verloten we onder alle geregistreerde krasloten de hoofdprijs; het EK BELEVINGSPAKKET t.w.v. € 2829,-! Bestaande uit een OLED-televisie, soundbar, tablet, airco en nog véél meer… Let op; deze actie is alleen dit weekend nog geldig, dus kom langs!

Er is altijd een vestiging in de buurt, daarom zijn wij; dé Kampioen in service. Onze winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur, dus kom langs of kijk op www.epbeerepoot.nl!

Dr.C.J.K.van Aalstweg 16B. T. 0229-502420.