fbpx
RightWash Hoorn; wast voor het goede doel

RightWash Hoorn; wast voor het goede doel

BOVAG autowas- en poetsbedrijven wassen tijdens Nationale Autowasdag op 3 juli auto’s voor het goede doel: de Muziekids. Ook RightWash op het Hof van Hoorn doet mee en schenkt voor elke gewassen auto € 1,- aan de Muziekids. Sla op de laatste zaterdag voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én u doet iets goeds voor zieke kinderen.

Kind

In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Het draait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun  ziekte is. Ze zijn niet Jeroen of Saskia, maar zieke Jeroen en zieke Saskia. De Muziekids zetten zich in om Jeroen en Saskia in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

Kleurplaatactie

Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij ons bedrijf langskomen, ligt er een Muziekids kleurplaat klaar. Stuur deze voor 26 juli in en maak kans op een dagje uit met het hele gezin. Kom dus ook uw auto wassen bij een professioneel BOVAG-autowasbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! Kom langs bij RightWash in Hoorn.  Want hoe meer auto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag. 

Over RightWash:

RightWash is een complete, moderne autowasstraat op Het Hof van Hoorn achter de Gamma, tegenover Fit for Free. Uniek is dat het gehele was proces word uitgevoerd met 100% Osmose water.  Naast de hypermoderne volautomatische wasstraat van Istobal met een capaciteit tot wel 80 auto’s per uur beschikken we over een Roll-over machine met een maximale washoogte van 4 meter waarmee moeiteloos grote bestelauto’s, caravans, campers en bakwagens weer helemaal schoon worden. Na het wassen geeft een ruim stofzuigplein gelegenheid tot het reinigen van het interieur van de auto met een krachtig, gratis stofzuigsysteem en div. mattenborstel- wasmachines.
RightWash is een zusterbedrijf van RightRent autoverhuur, de bekende autoverhuurder voor Hoorn en omstreken.