fbpx
Mediamarkt Hoorn; BTW weg ermee

Mediamarkt Hoorn; BTW weg ermee

BTW weg ermee campagne bij Mediamarkt Hoorn. Dit weekend pakken we weer uit met de welbekende ‘BTW weg ermee’ campagne! We zijn woensdag 23 juni (21 uur) begonnen en gaan door tot en met zondag 27 juni.  Op deze dagen ontvang je BTW korting op bijna alles.

Vandaag zondag 27 juni laatste kans!

Vandaag kun je nog profiteren van onze BTW actie in onze winkel in Hoorn. We zijn vandaag extra lang open namelijk van 10:00-18:00 uur. Tijdens jouw winkelbezoek staan natuurlijk al onze productexperts voor jou klaar. Je kunt producten in het echt zien, advies krijgen en natuurlijk jouw favoriete product(en), zoals een televisie of Smart Phone, direct kopen en meenemen. In onze winkel kunnen genoeg mensen zodat u de veilige afstand van 1,5 meter kunt hanteren. Ook hebben wij maatregelen genomen bij onze kassa’s en Smartbar voor de gezondheid van u en onze medewerkers. Uitzonderingen op de BTW actie zijn; Apple, Dyson, Accessoires, Muziek, Film, Software, Console en Storage en cadeau en tegoedkaarten. Je kunt natuurlijk ook je BTW vrije deal via onze website bestellen. Je kunt je bestelling binnen een uur ophalen in onze winkel.

 Dr.C.J.K.van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl