fbpx
Superkeukens Hoorn; Keukens van top kwaliteit

Superkeukens Hoorn; Keukens van top kwaliteit

Bij Superkeukens koopt u kwaliteit en de keuken die helemaal naar uw wens is. Een droom keuken, romantisch of landelijk, maar ook super modern en strak. Hoogglans of mat. Kleurrijk of naturel. Een ruime keuze aan mooie keukens voor een betaalbare prijs.

Bij Superkeukens is een groot assortiment keukens aanwezig maar ook voor keukenproducten bent u hier aan het juiste adres. Regelmatig wordt de showroom vernieuwd met nieuwe modellen keukens.  Er is dan de mogelijkheid om de showroom keuken voor een lage prijs te kopen. Of wilt u samen met een keuken adviseur een ontwerp maken, een droomkeuken op maat. Dit kan allemaal bij Superkeukens. Tevens  vindt u hier accessoires als spoelbakken, kranen, kokend waterkranen, knop en handgrepen, werkbladen. Een ruime keuze aan producten, dat is zeker bij Superkeukens. U bent van harte welkom. Gratis parkeren.

C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285194. www.superkeukens.nl