fbpx
Swiss Sense Hoorn; Deskundig en persoonlijk advies

Swiss Sense Hoorn; Deskundig en persoonlijk advies

We willen allemaal lekker kunnen slapen op een goed bed. Want een goede nachtrust is zo belangrijk voor ons lichaam. Dit zorgt er voor dat we fit opstaan en fris onze dag starten. Bij Swiss Sense is een ruime keuze aan matrassen, toppers, bedbodems, elektrische en vlakke boxsprings te koop. Ook de luxere boxsprings, met comfortabele pocketvering matrassen en een luxueus  natuurlatex topmatras. Deze biedt de perfecte ondersteunging en optimale ventilatie.

Maar ook voor de leukste accessoires voor in uw slaapkamer bent u bij Swiss Sense aan het juist adres. Prachtige dekbedovertrekken. Mooi nachtkastjes. Garderobe kasten. Hockers. Bedspreien, noem het maar op  en u vindt het hier. Heerlijke interieurparfums of geurstokjes uit de Moments collectie, zo ruikt uw slaapkamer altijd fris. Maak van uw slaapkamer een persoonlijk paradijs. Ook voor deskundig en eerlijk advies helpen de adviseurs u heel graag verder.

U ben van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10D, Hoorn. T. 0229-210973 www.swisssense.nl