fbpx
Sanidirect Hoorn; Alles voor uw droom badkamer

Sanidirect Hoorn; Alles voor uw droom badkamer

Inspiratie nodig voor een nieuwe badkamer? De showroom van Sanidirect Hoorn zorgt voor veel inspiratie  om uw eigen badkamer aan te kleden met mooie producten.  Maar liefst 14 complete badkamers staan hier voor u klaar om te komen bekijken.

Bij Sanidirect zijn veel verschillende badkamerstijlen te zien. Van moderne tot landelijke badkamers, er is hier voor iedere smaak wel wat te koop. Ook voor badkamer accessoires, kranen, tegels, toiletten, douches en nog veel meer is een breed assortiment aanwezig. Heeft u een vraag of wilt u advies over een nieuwe badkamer of een product dan staan de adviseurs van Sanidirect met deskundig advies voor u klaar. Samen komt u dan tot een weloverwogen keuze van uw aankoop. Voor elk budget is hier de perfecte badkamer of toilet te koop! Ook is er de mogelijkheid om uw aankoop vakkundig te laten monteren door Sanidirect. U bent van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur. Een afspraak maken mag ook.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10C. T. 0229-768996. www.sanidirect.nl