fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Voor veel Profijt deals

Profijt Meubel Hoorn; Voor veel Profijt deals

Profijt Meubel heeft veel uit voorraad leverbaar. Zoek je een bank, hoekbank of een grote u-bank bij Profijtmeubel is er een groot assortiment banken direct leverbaar. Een leuke fauteuil voor erbij om de zithoek compleet te maken? Ook daarvoor kun je bij Profijt meubel terecht. Tevens heeft Profijt Meubel een ruim assortiment meubelprogramma’s op voorraad. Veel mooie houten programma’s gecombineerd met staal. Of volledig zwarte meubelprogramma’s. De collectie eetkamerstoelen is ook weer uitgebreid en direct leverbaar.

Profijt meubel heeft ook diverse showroommodellen in de aanbieding. Voor een leuke prijs kan het meteen worden meegenomen. Daarnaast heeft Profijt Meubel een ruim aanbod in banken welke je zelf kunt samenstellen. Met de Profijt meubel stoffencollectie is er veel keuze uit stoffen en kleuren. Zo zijn er veel keuzes mogelijk. Profijt meubel heeft ook een uitgebreide collectie relaxfauteuils welke in diverse maten en mogelijkheden leverbaar zijn. Zo helpen onze verkoopmedewerkers je graag om een goede keuze te maken. Ook de nieuwste accessoires, sierkussens en wandafbeeldingen zijn volop in de winkel aanwezig. Profijt meubel heeft heel veel uit voorraad leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Profijt meubel is zondag 6 juni open van 12.00-17.00 uur.

Profijt meubel Hoorn. Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C Hoorn. T. 0229-285190. www.profijthoorn.nl