fbpx
The Bastard BBQ cadeau bij EP:Beerepoot

The Bastard BBQ cadeau bij EP:Beerepoot

Aangezien het voorjaar nog niet echt op gang wil komen, krijgt u van ons een extra beetje voordeel. Voordeel waar het zonnetje extra van gaat schijnen. Bij geselecteerde producten ontvangt u namelijk een The Bastard Compact BBQ cadeau t.w.v. € 599,-. Profiteer van deze unieke actie en ontpop uzelf tot een ware grillmaster. Deze actie is geldig t/m 2e Pinksterdag, dus kom snel langs!

De dagen lengen en het buitenleven komt langzaam op gang. Ook de temperaturen worden nu merkbaar hoger. Dat betekent dat een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes niet ver weg meer is. Aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangt u nu bij heel veel geselecteerde producten een barbecue cadeau t.w.v. € 599,-! Maar dan wel dé kamado barbecue van dit moment; The Bastard.

Dé BBQ-shop
Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de 1e etage van EP:Beerepoot in Hoorn vindt u alles wat u nodig heeft. Naast The Bastard vindt u hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten. Én natuurlijk alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. U vindt alle barbecues en accessoires sinds kort ook in onze webshop.

Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan snel een greep uit de actieproducten in onze folder op www.epbeerepoot.nl of kom langs. Onze filialen zijn 1e Pinksterdag gesloten, maar winkel Hoorn is 2e Pinksterdag geopend van 12.00 – 17.00 uur.