fbpx
Profijt Meubel Hoorn;  2e Pinksterdag open

Profijt Meubel Hoorn; 2e Pinksterdag open

Profijt Meubel Hoorn is 2e pinksterdag van 12.00-17.00 uur geopend. Profijt Meubel heeft weer veel nieuwe collectie binnengekregen. De winkel is ook voorzien van de actueelste behangsoorten en de nieuwste kleuren. Zo zijn onze studio’s weer helemaal opnieuw ingericht door onze ervaren

Stylisten met de nieuwste collectie en accessoires. Vele nieuwe stoffen en kleuren zijn aanwezig. Met de Profijt meubel stoffencollectie is er veel keuze uit stoffen en kleuren. Zo zijn er veel keuzes mogelijk.

Groot assortiment

Zoek je een bank, hoekbank of een grote u-bank bij Profijtmeubel is er een groot assortiment banken. Een leuke fauteuil voor erbij om de zithoek compleet te maken? Ook daarvoor kun je bij Profijt meubel terecht. Tevens zijn er diverse nieuwe meubelprogramma’s geleverd. Veel mooie houten programma’s gecombineerd met staal. Of volledig zwarte meubelprogramma’s. De collectie eetkamerstoelen is ook weer uitgebreid. Profijt meubel heeft ook een uitgebreide

collectie relaxfauteuils welke in diverse maten en mogelijkheden leverbaar zijn. Zo helpen onze verkoopmedewerkers je graag om een goede keuze te maken. Ook de nieuwste accessoires, sierkussens en wandafbeeldingen zijn volop in de winkel aanwezig.

Profijt meubel heeft heel veel uit voorraad leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Profijt meubel wenst iedereen een gezellig Pinksterweekend toe!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C. T. 0229-285190. www.profijthoorn.nl