fbpx
Mediamarkt Hoorn; Pinksterweekend megadeals

Mediamarkt Hoorn; Pinksterweekend megadeals

1e en 2e Pinksterdag bent u van harte welkom bij Mediamarkt in Hoorn. Tijdens dit Pinksterweekend kunt u profiteren van de vele Megadeals. De productexperts van MediaMarkt staan voor u klaar tijdens uw bezoek in de winkel.

U kunt de producten in het echt zien en heeft u vragen over een product dan kunt altijd een productexpert in de winkel aanspreken. Uw favoriete product(en) zoals bijvoorbeeld een televisie of een Smart Phone, kunt u direct kopen en meenemen. In de winkel mogen maximaal 120 personen aanwezig zijn zodat u de veilige 1,5 meter kunt handhaven. Ook heeft Mediamarkt zelf maatregelen genomen bij de kassa’s en Smartbar voor de gezondheid van u en van de medewerkers. Mediamarkt is geopend op 1e Pinksterdag van 12.00 – 17.00 uur en op 2e Pinksterdag van 10.00 – 18.00 uur. U bent van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-206100 www.mediamarkt.nl