fbpx
volop tuinmeubelen bij Jysk

volop tuinmeubelen bij Jysk

Voor het tuin & balkon seizoen 2021 heeft JYSK weer mooie en luxe tuinstoelen, tafels en parasols voor u in de collectie. De warme dagen komen er straks weer aan en we gaan weer heerlijk genieten in onze tuin of op ons balkon. Bij JYSK is een ruime keuze aanwezig om uw buitenplekje zo comfortabel mogelijk te maken.
Ook het eigen tuinmeubelmerk JUTLANDA is volop in de winkel aanwezig. Dit assortiment bestaat uit verschillende soorten tuinmeubelen die gemaakt zijn van diverse materialen. JUTLANDA tuinmeubelen zijn ook nog eens lekker onderhoudsvrij. Deze tuinmeubelen hebben een Scandinavisch tintje. Wilt u meer weten over dit eigen merk van JYSK kom dan langs in de winkel. De medewerkers ontvangen u graag en helpen u bij het vinden van het juiste artikel. Dus bent u op zoek naar een mooie loungeset, een tuintafel of een ligbed kom dan snel naar
JYSK. Veel keuze, mooie materialen en fijne prijzen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 • Tel. 0229-212439 www.jysk.nl