fbpx
Schoon het voorjaar in met Rightwash

Schoon het voorjaar in met Rightwash

Heeft u al de voorjaarskriebels. Lekker schoonmaken en opruimen. Vergeet dan ook uw auto niet! Bij de luxe wasstraat van RightWash staat men klaar om uw auto eens lekker te verwennen. Zij zorgen ervoor dat uw auto weer helemaal schoon het pand verlaat. Het spoelen van de auto gebeurt handmatig zodat moeilijk bereikbare plekken niet vergeten worden. Hierna volgt de wasstraat, u wordt begeleid naar de transportband en de wasstraat doet de rest.

Uw auto passeert een groot aantal bogen en modules voor de juiste verzorging van uw auto. Er is een wielspoeling, extra borstels, een polijstboog, massagemodule, spoeling met regen effect, textieldroger en nog veel meer. Uw auto wordt gewassen met Osmosewater, dit is water met niks. Alle mineralen zoals kalk, ijzer, magnesium en zout zijn hier uitgefilterd. Als uw auto lekker gewassen is kunt u de binnenkant van uw auto gratis uitzuigen in de overdekte stofzuigerhal.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6C • Tel. 0229-291691 • www.rightwash.nl