fbpx
Private shopping bij Medec Wonen en Slapen

Private shopping bij Medec Wonen en Slapen

Na een lange lockdown is Medec Wonen en Slapen sinds 28 april weer geopend. Het is weer mogelijk om de winkel te bezoeken zonder van tevoren een afspraak te maken. De lockdown periode heeft bij Medec toch iets goeds voortgebracht; Private shopping. Winkelen op afspraak zodat je op je gemak de collectie kan bekijken en uitproberen. Je hebt alle tijd om samen met een adviseur je wensen te bespreken en samen op zoek te gaan naar je ideale meubelen.

Op afspraak en zonder

Gezien de positieve reacties van klanten en om drukte op bepaalde momenten te voorkomen blijft Medec Wonen en Slapen het winkelen op afspraak de komende tijd stimuleren. Als je bij Medec op afspraak komt winkelen krijg je 5% extra korting bovenop de lopende acties. Uiteraard ben je zonder afspraak ook van harte welkom in de showroom.

Nieuwe woonprogramma’s

Er is bij Medec een hoop nieuws te zien. De afgelopen weken zijn er diverse nieuwe woonprogramma’s, tafels, stoelen, barstoelen en bedden binnengekomen. Daarnaast ruimt Medec verschillende showmodellen op tegen aantrekkelijke prijzen. Ook als je snel nieuwe meubelen wilt hebben kun je bij Medec terecht. Van de populaire banken, boxsprings, tafels en eetkamerstoelen heeft Medec voorraad ingekocht om snel te kunnen leveren.

Wil je een afspraak maken of heb je een andere vraag? Bel 0229-267413 of mail naar verkoop@medecwonen.nl