fbpx
Slaapkamergeuren bij Swiss Sense

Slaapkamergeuren bij Swiss Sense

De uitgelezen plek om écht tot rust te komen is toch wel de slaapkamer. Voor de momenten van ontspanning verkoopt Swiss Sense een eigen geurencollectie, Swiss Sense moments. Deze collectie bestaat uit geurstokjes, geurkaarsen, interieursprays en oliën voor de oliediffuser.

De collectie is verkrijgbaar in de geuren Forest Breeze, deze is bloemig en houtachtig; Good Morning Sunshine met verleidelijke tonen van amber en vijg; Fresh Linen, een frisse geur met witte lelies, bergamot en sinaasappelbloesem; Summe night, verleiderlijk én fruitig met o.a. neroli en lavendel; Inner Peace met lavendel, mandarijn en eucalyptus en tot slot Happy Remedy, kalmerende ylang ylang met roos en mandarijn.

Wilt u meer informatie over deze heerlijke geuren kom dan eens langs op het Hof van Hoorn of ga naar de website www.swisssense.nl