fbpx
bezoek zonder afspraak

bezoek zonder afspraak

Vanaf woensdag aanstaande kun je onze winkel MediaMarkt in Hoorn weer bezoeken zonder afspraak. Dit is dus gelukkig het laatste weekend dat je een bezoekafspraak moet maken om onze winkel te bezoeken. Dit gaat wel heel makkelijk want binnen 1 minuut heb je dit geregeld via onze site. Tijdens jouw winkelbezoek staan onze productexperts voor jou klaar. Je kunt producten in het echt zien, advies krijgen en natuurlijk jouw favoriete product(en), zoals een televisie of Smart Phone, direct kopen en meenemen. Ook voor het retourneren van een product in de winkel
moet je nog even een afspraak maken. Deskundig advies van onze medewerkers. Je hebt jouw product(en) direct in huis. Winkel 30 minuten op afspraak. Ga naar www.mediamarkt.nl om jouw afspraak in te plannen.

In onze winkel mogen maximaal 50 mensen aanwezig en vanaf aanstaande woensdag 28 April 100 klanten zodat u de veilige afstand van 1,5 meter kunt hanteren. Ook hebben wij maatregelen genomen bij onze kassa’s en Smartbar voor de gezondheid van u en onze medewerkers.
We zijn vandaag open van 12:00 tot 17:00 uur. Op werkdagen van 10:00-21:00.