fbpx
Hoge kortingen tijdens EPril

Hoge kortingen tijdens EPril

Tijdens EPril profiteert u 2 weken lang van kortingen oplopend tot 30% op geselecteerde producten van topmerken! Kom, op afspraak, langs in één van onze winkels voor een ultrascherpe TV, krachtige stofzuiger, zuinige wasmachine of droger, een coole koelkast en nog veel meer…

Kortingen tot 30%, maar met 100% service!

Epril

EP: Beerepoot pakt groots uit tijdens EPril. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, stofzuigers, koelkasten en inbouwapparatuur gelden tijdens deze actieweken spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus, op afspraak, shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof.

Aanbiedingen
Een greep uit de aanbiedingen vindt u in onze EPril-folder. Deze aanbiedingen bestelt u eenvoudig via de webshop. Wilt u álle aanbiedingen zien? Kom dan naar één van onze winkels, daar kunt u meteen gebruik maken van onze Service! Deze aanbiedingen gelden t/m 2 mei, elke dag! Op onze webshop vindt u speciale actiedagen met unieke kortingen op geselecteerde productcategorieën. Kijk hiervoor snel op www.epbeerepoot.nl

Op www.epbeerepoot.nl vindt u de actiefolder, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Plan eenvoudig uw winkelafspraak op onze website of bel 0229-502420.