fbpx
Gratis The Bastard BBQ bij EP: Beerepoot

Gratis The Bastard BBQ bij EP: Beerepoot

De lente is van start; de dagen lengen en het buitenleven komt uit zijn winterslaap. Dat betekent dat een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes niet ver weg meer is. Aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangt u tijdens de +BBQ Weken bij heel veel geselecteerde producten een gratis barbecue! Maar dan wel dé kamado barbecue van dit moment; The Bastard.

De barbecues van The Bastard zijn oerdegelijk en van Nederlandse komaf. Ze staan garant voor uren lang barbecue-plezier. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste barbecues. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Afhankelijk van uw aankoop ontvangt u een barbecue met een waarde oplopend tot maar liefst € 1099,-! Laat het barbecue-seizoen maar beginnen.

Dé BBQ-shop
Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn vindt u alles wat u nodig heeft. Naast The Bastard vindt u hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten. Én natuurlijk alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. U vindt alle barbecues en accessoires sinds kort ook in onze webshop.

Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan snel de actieproducten op www.epbeerepoot.nl. Onze filialen zijn 1e Paasdag gesloten, maar winkel Hoorn is 2e Paasdag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Wilt u komen winkelen? Geen probleem! Een afspraak maakt u eenvoudig op www.epbeerepoot.nl of bel 0229-502420.