fbpx
Nieuw logistiek centrum Profijt en Pronto

Nieuw logistiek centrum Profijt en ProntoLogistiek centrum Profijt Meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof medio mei naar bedrijventerrein Zevenhuis in Zwaag. Profijt meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof krijgen medio mei een nieuw logistiek centrum op het bedrijventerrein Zevenhuis. Het nieuwe logistieke centrum heeft straks een ruimte van 1800 M2.

Grotere voorziening

Het huidige magazijn in Wervershoof op de Handelsweg is de laatste jaren uit zijn jasje gegroeid en vandaar dat er op zoek is gegaan naar een grotere voorziening. Op Zevenhuis is ​een groter magazijn voorhanden en is de centrale ligging voor beide meeneem formules in de woonbranche een enorme vooruitgang. Klanten halen zelf hun meubelen op en kunnen bij het magazijn gratis gebruik maken van een aanhangwagen of het gebruik van de huur bus behoort ook tot de mogelijkheden.

De klanten kunnen gemakkelijk bij het magazijn parkeren en de medewerkers zorgen ervoor dat de meubelen netjes worden meegegeven.

Profijt Meubel is gevestigd op het Hof van Hoorn en Pronto Wervershoof is gevestigd aan de Dorpsstraat 129 in Wervershoof. Beide formules hebben veel uit voorraad leverbaar waardoor al snel kan worden genoten van de nieuwe aankoop.

Logistiek centrum Profijt meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof is medio mei gevestigd op de Jelle Zijlstraweg 69 in Zwaag.