fbpx
Private shopping met Pasen bij Medec

Private shopping met Pasen bij Medec

Na een lange lockdown is Medec Wonen en Slapen sinds 2 maart weer geopend. Het is wel verplicht om van tevoren een afspraak te maken maar in de praktijk blijkt dit uitstekend te werken. U krijgt uitgebreid de tijd om op uw gemak en op een veilige manier de collectie te bekijken en uit te proberen.

Ook op tweede Paasdag is Medec geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Tweede Paasdag is traditioneel gezien voor veel mensen de dag in het jaar om de meubelboulevard te bezoeken. Nu met het verplicht winkelen op afspraak zal dat er iets anders aan toe gaan dan normaal. Om het bezoek zoveel mogelijk te spreiden zijn de Paasacties bij Medec de hele week geldig. De acties kunt u vinden in de advertenties in deze krant.

Nu we verplicht veel tijd thuis doorbrengen is dit het moment om je woning eens goed aan te pakken. Een nieuwe bank, eethoek, boxspring, slaapkamerkast of toch eindelijk jezelf trakteren op een prachtige relaxfauteuil op maat? Het kan weer! U kunt op afspraak langskomen en zodoende in alle rust winkelen.

Medec heeft de afgelopen tijd diverse banken, boxsprings, eettafels en eetkamerstoelen op voorraad besteld zodat deze direct geleverd kunnen worden. Mocht u dus snel meubelen nodig hebben dan kunt u daarvoor ook bij Medec terecht.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Bel 0229-267413 of mail naar verkoop@medecwonen.nl