fbpx
Profijtmeubel Hoorn;

Profijtmeubel Hoorn;

Wij zijn blij je weer te zien bij Profijt Meubel in Hoorn!
Wil je bij ons komen winkelen? Wij zijn blij dat het weer mogelijk is.  Onze deskundige verkoopmedewerkers staan voor je klaar. Maak een afspraak via www.profijthoorn.nl wanneer het jou uitkomt.  De afgelopen weken hebben wij niet stil gezeten. De hele winkel is onder handen genomen en weer voorzien van de actueelste behangsoorten en de nieuwste kleuren. Zo zijn onze studio’s weer helemaal opnieuw ingericht door onze ervaren Stylisten met de nieuwste collectie en accessoires.

De voorjaarscollectie is binnengekomen. Vele nieuwe stoffen en kleuren zijn aanwezig. Met de Profijt meubel stoffencollectie is er veel keuze uit stoffen en kleuren. Zo zijn er veel keuzes mogelijk.

Zoek je een bank, hoekbank of een grote U-bank? Bij Profijtmeubel is er een groot assortiment banken. Een leuke fauteuil voor erbij om de zithoek compleet te maken? Ook daarvoor kun je bij Profijtmeubel terecht. Tevens zijn er diverse nieuwe meubelprogramma’s geleverd. Veel mooie houten programma’s gecombineerd met staal. De collectie eetkamerstoelen is ook weer uitgebreid. Profijt meubel heeft ook een uitgebreide collectie relaxfauteuils welke in diverse maten en mogelijkheden leverbaar zijn. Zo helpen onze verkoopmedewerkers u graag om een goede keuze te maken. Profijt meubel heeft heel veel uit voorraad leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Door de vele aanvragen hebben wij de openingstijden verruimd, op zondag zijn wij momenteel al vanaf 10.00 uur open. Ook zijn wij zaterdag en zondag tot 18.00 uur geopend. Maak nu snel een afspraak op www.profijthoorn.nl

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C, Hoorn. T 0229-285190. www.profijthoorn.nl