fbpx
MediaMarkt Hoorn;

MediaMarkt Hoorn;

Click & Collect en bezorgservice

Vandaag nog je product(en) in handen hebben? Bestel dan bij de MediaMarkt voor 14:00 en u heeft uw aankopen dezelfde dag in huis. Bestel gemakkelijk online en haal minimaal 4 uur later, in jouw gekozen tijdvak, de bestelling op bij de hoofdingang van de winkel. Dan weet je zeker dat je jouw producten op tijd in huis hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je product(en) tegen een kleine vergoeding dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Hoe werkt het?

Je gaat naar mediamarkt.nl, zoekt het product dat je wilt hebben kiest bij bezorgmethode voor “Voor 14:00 besteld, vandaag in huis”. Door het invullen van de postcode word je gekoppeld aan de dichtstbijzijnde MediaMarkt winkel. Heeft deze winkel het product op voorraad en bestel je voor 14:00 dan krijg je het dezelfde dag nog geleverd. Is een product helaas niet op voorraad bij de lokale winkel? Dan wordt het vanuit het centrale distributiecentrum van MediaMarkt thuisbezorgd binnen 1 tot 3 dagen.

Reparatie, onderhoud en telefonisch advies

Naast de bezorgservice biedt MediaMarkt tijdens de lockdown ook reparatie, onderhoud en advies aan klanten. Dit betekent dat de klanten telefonisch direct producten kunnen bestellen bij MediaMarkt Hoorn. Die dan vervolgens korte tijd later worden thuis bezorgd door het team van MediaMarkt Hoorn. Ook kunnen klanten terecht bij de “smartbar” om producten langs te brengen voor reparatie of onderhoud; de aftersales service van MediaMarkt. Uiteraard gebeurt ook dit laatste volledig veilig en volgens de overheidsrichtlijnen. 

Doctor C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl