fbpx
Bouchier Sport 2000 Hoorn;

Bouchier Sport 2000 Hoorn;

Winkelen in de winkel

Vanaf 3 maart aanstaande mogen de winkels weer klanten ontvangen, dus ook Bouchier Sport 2000. Heerlijk weer even snuffelen en passen in de winkel. Kijken en voelen wat er te koop is, het kan en mag weer.

Heeft u nieuwe sportkleding nodig? Of bent u op zoek naar de juiste sportschoenen? Maakt u dan een afspraak bij Bouchier Sport 2000 en kom lekker shoppen. Badkleding. Casual kleding, de nieuwste trends voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook accessoires, voor bijvoorbeeld golf, tennis, badminton of squash.  Natuurlijk is er ook de uitgebreide  voetbalcollectie voor zowel mannen als vrouwen. Van voetbalschoenen en scheenbeschermers tot kousen en de voetbal zelf.

U bent bij Bouchier Sport 2000 van harte welkom. Uiteraard op afspraak, 4 uur van tevoren aanmelden. Maximaal 2 personen per verdieping in de winkel. De afspraken staan voor minimaal 10 minuten. 1.5 meter afstand en hygiëne maatregelen blijven de basis.

Dr.C.J.K.van. van Aalstweg 7C. T. 0229-215661. www.bouchiersc.nl Gratis voor de deur parkeren!